نمایش اخبار

-

دکتر نسرین لطفی بخشایش به عنوان مسئول جدید میز همکاری‌های علمی دانشگاه با کشورهای اسپانیا و پرتغال انتخاب شد ۱۴۰۱/۱۱/۱۲ نشست انتخاب مسئول جدید میز همکاری‌های علمی دانشگاه با دانشگاه‌ها و مراکز علمی کشور اسپانیا و پرتغال برگزار و دکتر نسرین لطفی بخشایش به عنوان مسئول جدید این میز انتخاب شد.
دکتر جعفر آی،‌ دانشمند رتبه 2 درصد در رشته مهندسی بافت بر اساس شاخص Elsevier شد. ۱۴۰۱/۰۸/۲۳ دکتر جعفر آی،‌ عضو هیات علمی دانشکده ،‌ دانشمند رتبه 2 درصد در رشته مهندسی بافت بر اساس شاخص Elsevier شد.
کارگاه فلوسایتومتری ۱۳۹۷/۱۰/۲۳ کارگاه فلوسایتومتری مدرس : دکتر احسان رضایی و دکتر سمیه ابراهیمی
بازدید دانشجویان دکتری تخصصی مهندسی بافت ورودی 96 از پژوهشگاه ابن سینا ۱۳۹۶/۱۲/۱۳ جمعی از دانشجویان مهندسی بافت دانشکده، به منظور هم افزایی بین دانشگاه و بخش بالینی، از پژوهشگاه ابن سینا و شرکت های دانش بنیان مستقر در آن مرکز بازدید کردند.
گزارش ژورنال کلاب گروه مهندسی بافت و علوم سلولی کاربردی مورخ 94/09/30 ۱۳۹۴/۱۰/۰۲ با موضوع "A short review on exosome isolation protocols"