نمایش اخبار

-

کارگاه کاربرد نانوذرات در تشخیص و درمان سرطان در دانشکده برگزار شد ۱۴۰۱/۱۰/۱۸ کارگاه کاربرد نانوذرات در تشخیص و درمان سرطان با تدریس دکتر یزدان مدنی، عضو هیات علمی دانشگاه لینکلن انگلستان، در دانشکده فناوری های نوین پزشکی برگزار شد.
برگزاری دومین همایش علمی بین‌المللی دانشجویان و اساتید ایرانی خارج از کشور ۱۴۰۱/۱۰/۱۷ به گزارش روابط عمومی دانشکده ، دوشنبه و سه شنبه 12 و 13 دی 1401، دومین همایش علمی بین المللی دانشجویان و استادان خارج از کشور برگزار شد.
اولین سمپوزیوم کاربرد نانوفناوری در پزشکی (از آزمایشگاه تا بازار) برگزار شد ۱۴۰۱/۱۰/۱۷  اولین سمپوزیوم کاربرد نانوفناوری در پزشکی (از آزمایشگاه تا بازار) با همکاری انجمن نانوفناوری پزشکی ایران، دانشکده فناوری های نوین پزشکی و با حمایت ستاد ویژه توسعه فناوری نانو با حضور متخصصان برجسته کشوری در حوزه تجاری سازی، ثبت اختراع نانوفناوری پزشکی و فناوری های وابسته برگزار شد.
اولین سمپوزیوم "کاربرد نانوفناوری در پزشکی (از آزمایشگاه تا بازار) " ۱۴۰۱/۰۹/۰۷ انجمن نانوفناوری پزشکی ایران با همکاری دانشکده فناوری های نوین دانشگاه علوم پزشکی تهران و با حمایت ستاد ویژه توسعه فناوری نانو اقدام به برگزاری اولین سمپوزیوم "کاربرد نانوفناوری در پزشکی (از آزمایشگاه تا بازار) " با حضور متخصصان برجسته کشوری در حوزه تجاری سازی و ثبت اختراع نانوفناوری پزشکی و فناوری های وابسته در تاریخ 14 دی ماه 1401 می نماید.
کسب جایزه پایان نامه پنج دقیقه ای دانشجویی توسط دانشجوی دانشکده ۱۴۰۰/۰۲/۰۸  فاطمه معدنی دانشجوی مقطع دکتری تخصصی نانوفناوری برگزیده سومین دوره پایان نامه های پنج دقیقه ای دانشجویی شد
برگزاری اولین نشست همکاری مشترک بین موسسه دولتی BfR آلمان و گروه نانو فناوری پزشکی دانشکده ۱۳۹۹/۰۹/۰۵ به گزارش روابط عمومی دانشکده  روزهای دوشنبه و سه شنبه 3 و 4 آذرماه 99، اولین نشست همکاری مشترک بین اعضای کارگروه ارزیابی مخاطرات زیستی ناشی از نانو ذرات در موسسه دولتی BfR آلمان و تعدادی از اعضای هیات علمی گروه نانو فناوری پزشکی در دانشکده فناوری های نوین پزشکی در فضای مجازی برگزار شد.