نمایش اخبار

-

برگزاری وبینار “From Free will to Agency” با همکاری گروه علوم اعصاب و مطالعات اعتیاد ۱۴۰۰/۰۸/۰۴ وبینار “From Free will to Agency” با همکاری گروه علوم اعصاب و مطالعات اعتیاد دانشکده و با سخنرانی پروفسور Adina L. Roskies، از دپارتمان علوم شناختی دانشگاه هانور آمریکا برگزار شد.
برگزاری وبینار "متافیزیک حافظه" ۱۴۰۰/۰۵/۱۹  وبینار "متافیزیک حافظه" با همکاری گروه علوم اعصاب و مطالعات اعتیاد دانشکده و به همت تیم تحقیقاتی BrainEE برگزار شد.
چاپ مقاله دانشجوی مطالعات اعتیاد در مجله آمریکایی Trauma,Violence, & Abuse ۱۴۰۰/۰۱/۱۸  مقاله شهاب باحشمت، دانشجوی دکتری رشته مطالعات اعتیاد دانشکده با عنوان "همسرآزاری و کودک آزاری مرتبط با مصرف مواد غیرقانونی در ایران: یک مرور نظام مند و فراتحلیل" در مجله آمریکایی Trauma, Violence, & Abuse به چاپ رسید.
برگزاری مراسم افطاری اساتید و دانشجویان گروه علوم اعصاب ۱۳۹۸/۰۳/۰۷ این مراسم روز شنبه مورخ 98/2/28 که به همت اعضای هیئت علمی گروه علوم اعصاب در هتل اسپیناس برگزار گردید
گفتگو با دکتر محمودرضا حاجی قاسم در خصوص کنترل تشنج بیماران مبتلا به صرع مقاوم به درمان ۱۳۹۷/۱۲/۲۶ روابط عمومی دانشکده فناوری های نوین با دکتر حاجی قاسم در خصوص درمان بیماری صرع به گفتگو نشست.