نمایش اخبار

-

مستند «فرصت‌های سرآمدی در حوزه آموزش و پژوهش» ۱۴۰۰/۰۲/۰۶ دکتر الهه متوسلی: رشته پزشکی مولکولی رشته‌ای جدید، محصول محور و فناورانه است
چاپ مقاله عضو هیات علمی گروه پزشکی مولکولی در مجله Nature Metabolism ۱۴۰۰/۰۲/۰۱ مقاله "نقش پروتئین سرین ترئونین کیناز  3 و 4 مسیر   Hippo در کنترل اختلال متابولیکی" توسط عضو هیات علمی گروه پزشکی مولکولی دانشکده فناوری های نوین پزشکی در مجله Nature Metabolism به چاپ رسید.
چاپ مقاله اعضای هیئت علمی گروه پزشکی مولکولی با عنوان «استفاده از مسیر متابولیسم گلوکز برای درمان کووید-۱۹» در مجله signal transduction and targeted therapy ۱۴۰۰/۰۱/۱۷ مقاله "استفاده از مسیر متابولیسم گلوکز برای درمان کووید-19" توسط اعضای هیات علمی گروه پزشکی مولکولی دانشکده فناوری های نوین پزشکی در signal transduction and targeted therapy زیرمجموعه مجله Nature به چاپ رسید.
وبینارهای تخصصی کرونا ویروس ۱۳۹۹/۰۴/۱۵ برنامه تیرماه وبینارهای تخصصی کرونا ویروس همراه با اساتید متخصص در این حوزه، با همکاری انجمن پزشکی مولکولی و کمیته بین الملل دانشکده فناوری های نوین پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران ....
اولین انجمن دانشجویی رشته پزشکی مولکولی ۱۳۹۸/۰۷/۰۱ با عنایت پروردگار متعال، ، اولین انجمن دانشجویی رشته پزشکی مولکولی به منظور رشد و تعالی دانشکده و رشته پزشکی مولکولی در مورخ 10/06/98 توسط جمعی از دانشجویان مشتاق و مستعد این رشته تشکیل گردید.
گزارش برگزاری کارگاه codon optimization ۱۳۹۷/۰۹/۱۹ برگزاری کارگاه codon optimization با استفاده از نرم افزار DNA2.0 و آنالیز داده ها با استفاده از نرم افزار های آنلاین