نمایش اخبار

-

همایش دانش آموختگان نانوتکنولوژی پزشکی( وبینار) با شعار "نانوتکنولوژی پزشکی از شعار تا عمل" ۱۴۰۰/۰۱/۲۱ انجمن علمی نانوفناوری پزشکی ایران با همکاری ستاد ویژه توسعه فناوری نانو، دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می نماید:
برگزاری هشتمین کنگره بین المللی علوم و فناوری نانو‎ ۱۳۹۹/۰۹/۱۹ هشتمین کنگره بین المللی علوم و فناوری نانو (ICNN2021) به همت دانشگاه علوم پزشکی مشهد و انجمن نانوفناوری ایران و با همکاری انجمن علمی نانوفناوری پزشکی ایران، با حضور پژوهشگران پیشکسوت در زمینه های مختلف فناوری نانو از جمله نانومدیسن، نانوبیوتکنولوژی، نانوفیزیک، نانوشیمی و... از دانشگاه­ها و مراکز تحقیقاتی شناخته شده دنیا در روزهای چهارشنبه و پنج شنبه مورخ 29 و 30 بهمن ماه به صورت مجازی برگزار خواهد شد.
سومین همایش نانوپزشکی و نانوایمنی برگزار شد. ۱۳۹۸/۱۱/۰۷ سومین همایش نانوپزشکی و نانوایمنی با همکاری انجمن علمی نانوفناوری پزشکی ایران، گروه نانوفناوری دانشکده فناوری های نوین پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران، شبکه نانوایمنی و ستاد ویژه توسعه فناوری نانو در محل دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
بیست و یکمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی ۱۳۹۸/۰۹/۱۰ سیزدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری و دومین جشنواره دانشجویی ایده های نوآورانه آموزشی
برگزاری دومین کنفرانس نانوالیاف ۱۳۹۸/۰۹/۱۰ دومین کنفرانس نانوالیاف با حضور دکتر صحرائیان معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، دکتر منظم مدیر دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه، جمعی از اساتید و محققین برگزار شد.
فراخوان سومین همایش " Nanomedicine & Nanosafety " ۱۳۹۸/۰۸/۲۱ برگزاری سومین همایش " Nanomedicine & Nanosafety " با شعار تاثیر جهانی بر سلامت و محیط زیست انسان توسط دانشگاه علوم پزشکی تهران و با حمایت ستاد ویژه تو سعه فناوری نانو در روزهای 5 و 6 بهمن ماه سال جاری برگزار خواهد شد.