نمایش اخبار

-

افتتاح مرکز نوآوری هسته های دانشجویی فناور، در مراسم گرامیداشت روز استاد ۱۴۰۱/۰۲/۲۱ همراه با برگزاری مراسم گرامیداشت روز استاد، مرکز نوآوری هسته های دانشجویی فناور و لابی جدید دانشکده فناوری های نوین پزشکی افتتاح شد.
اولین دوره آنلاین مراقبت ویژه قلب و عروق CCU ۱۴۰۱/۰۲/۰۴ دوره آموزشی آنلاین مراقبت ویژه قلب و عروق CCU  و اولین دوره آموزشی آنلاین تفسیر نوار قلب  ECG  را  برای دانشجویان، فارغ التحصیلان و کارکنان
انتخاب دانشجوی دانشکده به عنوان عضو فعال کمیته دانشجویی توسعه آموزش دانشگاه ۱۴۰۰/۱۲/۱۶  لیدا شفقی، دانشجوی دکتری علوم اعصاب دانشکده فناوری های نوین پزشکی به عنوان عضو فعال کمیته دانشجویی توسعه آموزش دانشگاه انتخاب شد.
پیام تبریک رئیس دانشکده به مناسبت روز دانشجو ۱۴۰۰/۰۹/۱۶ دکتر حسین قنبری، رئیس دانشکده فناوری های نوین پزشکی در پیامی روز دانشجو را تبریک گفت.
 اولین دیدار هیات رئیسه دانشکده  با اعضای انجمن علمی فرهنگی دانشکده ۱۴۰۰/۰۷/۲۸ اعضای دانشجویی انجمن علمی فرهنگی دانشکده فناوری های نوین پزشکی با هیات رئیسه این دانشکده دیدار کردند.
نشست هیئت رئیسه دانشگاه با روسای دانشکده ها و بیمارستان ها برگزار شد ۱۴۰۰/۰۶/۱۰ دکتر کریمی: ریاست دانشگاه تهران نردبانی بلند است و رئیس آن باید قدرت نه گفتن داشته باشد