نمایش اخبار

-

اولین نشست مشترک دانشکده با دانشکده علوم و فنون نوین دانشگاه تهران ۱۴۰۱/۱۱/۰۹ در راستای همکاری های آموزشی، پژوهشی و فناوری، اولین نشست مشترک دانشکده فناوری های نوین پزشکی با دانشکده علوم و فنون نوین دانشگاه تهران با حضور روسا، معاونان و مدیران گروه های آموزشی هر دو دانشکده برگزار شد.
 تقدیر و تشکر از فارغ التحصیل ایثارگر رشته مهندسی بافت در دانشکده ۱۴۰۱/۱۱/۰۵  مراسم تقدیر و تشکر از دکتر احمدرضا فرمانی، فارغ التحصیل رشته مهندسی بافت توسط دفتر ایثارگران دانشگاه،‌ در دانشکده برگزار شد.
دومین نشست مشترک هیات رئیسه دانشکده با مدیران شرکت داروسازی توفیق دارو ۱۴۰۱/۱۰/۲۷ در راستای همکاری های علمی و تحقیقاتی و ایجاد ارتباط با صنعت، دومین نشست مشترک هیات رئیسه دانشکده با شرکت داروسازی توفیق دارو با حضور مدیران و روسای طرفین برگزار شد.
 نشست مشترک هیات رئیسه دانشکده با هیات رئیسه مرکز بیماری های پوست و جذام ۱۴۰۱/۰۶/۲۹  نشست مشترک هیات رئیسه دانشکده فناوری های نوین پزشکی با هیات رئیسه مرکز بیماری های پوست و جذام با هدف همکاری های علمی و تحقیقاتی برگزار شد.
تقدیر از برگزارکنندگان جشنواره دانشجویی علوم و فنون نوین در پزشکی ۱۴۰۱/۰۵/۱۲ در جلسه هیات رئیسه دانشکده فناوری های نوین پزشکی از برگزارکنندگان جشنواره دانشجویی علوم و فنون نوین در پزشکی تقدیر شد.