نمایش اخبار

-

اولین نشست اعضای هیات رئیسه دانشکده با دانشگاه علوم پزشکی ایران و علوم پزشکی شهید بهشتی ۱۴۰۰/۰۳/۰۵  اولین نشست اعضای هیات رئیسه دانشکده با دانشگاه علوم پزشکی ایران و علوم پزشکی شهید بهشتی با هدف تبادل نظر، ایجاد همگرایی و اشتراک ظرفیت های آموزشی، پژوهشی و فناوری به صورت مجازی برگزار شد.
بزرگداشت روز استاد در دانشکده فناوری های نوین پزشکی ۱۴۰۰/۰۲/۱۲  مراسم بزرگداشت روز استاد با حضور مسئول و معاون نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه در دانشکده فناوری های نوین پزشکی برگزار شد.
مستند فرصت های سرآمدی در حوزه آموزش و پژوهش ۱۴۰۰/۰۱/۲۹ دکتر جواد وردی: کنار هم جمع شدن، ماندن و باهم کار کردن چشم‌انداز گروه علوم سلولی کاربردی است
گفتگو با دکتر نغمه بهرامی به مناسبت روز دندانپزشک ۱۴۰۰/۰۱/۲۳  روابط عمومی دانشکده در روز دندانپزشک، با دکتر نغمه بهرامی جراح دندانپزشک و عضو هیئت علمی گروه مهندسی بافت این دانشکده گفتگو کرد.
عید نوروز باستانی بر همه دانش پژوهان و دانش دوستان عزیز مبارک باد ۱۴۰۰/۰۱/۰۱ با آرزوی موفقیت و سربلندی سالی نکو و سرشار از سلامتی را برای شما آرزومندیم.
تکریم و معارفه معاون دانشجویی و فرهنگی دانشکده ۱۳۹۹/۱۲/۲۵ گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده فناوری نوین پزشکی، روز یکشنبه 24 اسفند 99، دکتر حسین قنبری، رئیس دانشکده فناوری های نوین پزشکی در ابلاغی دکتر مریم فرهمندفر، عضو هیات علمی گروه علوم اعصاب و مطالعات اعتیاد را به سمت معاون دانشجویی و فرهنگی این دانشکده منصوب کرد.