نمایش اخبار

-

ارزشیابی اساتید ۱۴۰۰/۰۵/۰۵ باتوجه به اینکه ثبت نام ترم آینده منوط به تکمیل فرم ارزشیابی کیفیت تدریس اساتید محترم می باشد...
برگزاری دومین دوره از سری برنامه های ژورنال کلاب برخط دانشکده ۱۴۰۰/۰۴/۰۷ ومین دوره از سری برنامه های ژورنال کلاب برخط دانشکده فناوری های نوین پزشکی با همکاری استادان خارجی برگزار شد.
انتشارکتاب اصول تولید فرآورده های پزشکی بازساختی (بافت، ژن و سلول درمانی) بر مبنا GMP" ۱۴۰۰/۰۴/۰۵  برای اولين بار در حوزه پزشکی بازساختی و سلول درماني کتاب "اصول تولید فرآورده های پزشکی بازساختی (بافت، ژن و سلول درمانی) بر مبنا GMP" منتشر شد.
 چاپ مقاله دانشجوی دکتری تخصصی مطالعات اعتیاد دانشکده در مجله ی Eastern Mediterranean Health Journal ۱۴۰۰/۰۴/۰۵ مقاله آرش نیک خلق دانشجوی دکتری رشته مطالعات اعتیاد دانشکده در مجله Eastern Mediterranean Health Journal، ژورنال تخصصی سازمان بهداشت جهانی (WHO) - حوزه مدیترانه شرقی،  به چاپ رسید.
 اثر سلول های بنیادی مزانشیمی بر تعدیل سیستم ایمنی در کووید  19 : متمرکز بر طوفان سایتوکاینی ۱۴۰۰/۰۴/۰۴ اثر سلول های بنیادی مزانشیمی بر تعدیل سیستم ایمنی در کووید19: متمرکز بر طوفان سایتوکاینی" عنوان مقاله ایی است که ماریا کاویانپور و مهشید صالح، دانشجویان مقطع دکتری تخصصی علوم سلولی کاربردی دانشکده فناوری های نوین پزشکی در سال 2020 در مجله  Stem Cell Research & Therapy با ایمپکت  5.555به چاپ رسانیده اند.
چشم انداز سلولهای بنیادی مزانشیمی مشتق از جفت در بیماری  نارسایی حاد کبدی ۱۴۰۰/۰۳/۲۶ "چشم انداز سلولهای بنیادی مزانشیمی مشتق از جفت در بیماری  نارسایی حاد کبدی" عنوان مقاله ایی است که مهشید صالح ، دانشجوی مقطع دکتری تخصصی علوم سلولی کاربردی دانشکده در سال 2020 در مجله Cell & Bioscience با ایمپکت 5.026 به چاپ رسانیده است.