نمایش اخبار

-

نشست مشترک دانشکده و دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه تهران ۱۴۰۱/۰۲/۲۱ نشست مشترک دانشکده فناوری های نوین پزشکی و دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه تهران با هدف همکاری و تعامل گروه های آموزشی دو دانشکده برگزار شد.
برگزاری وبینارهای "هفته آگاهی از مغز" در دانشکده ۱۴۰۰/۱۲/۱۵  گروه علوم اعصاب و مطالعات اعتیاد دانشکده فناوری های نوین پزشکی وبینارهای "هفته آگاهی از مغز" را برگزار می کند.
برنامه کلاس ها ۱۴۰۰/۱۲/۱۴ برنامه کلاس ها در نیمسال دوم1400-1401
اولین همایش علمی بین المللی دانشجویان و استادان ایرانی خارج از کشور برگزار شد. ۱۴۰۰/۱۲/۰۹ اولین همایش علمی بین المللی دانشجویان و استادان ایرانی خارج از کشور با حضور بیش از 300 شرکت کننده از 25 کشور جهان برگزار شد.
انتخاب دکتر رضا فریدی مجیدی به عنوان مخترع برگزیده ۱۴۰۰/۱۲/۰۱  دکتر رضا فریدی مجیدی به عنوان مخترع برگزیده در حوزه تجهیزات پزشکی در بیست و هفتمین جشنواره تحقیقات و فناوری علوم پزشکی رازی انتخاب شد.