نمایش اخبار

-

برگزاری کارگاه "تامین و تشخیص پژوهش های تقاضامحور" ۱۴۰۱/۱۰/۲۱ کارگاه "تامین و تشخیص پژوهش های تقاضامحور" در دانشکده فناوری های نوین پزشکی با حضور اعضای هیات علمی این دانشکده برگزار شد.
ارزشیابی اساتید ۱۴۰۱/۱۰/۰۵ باتوجه به اینکه ثبت نام ترم آینده منوط به تکمیل فرم ارزشیابی کیفیت تدریس اساتید محترم می باشد...
برگزاری مراسم تجلیل از دکتر غلامعلی کاردر در جلسه مشترک معاونت بین الملل دانشگاه و دانشکده ۱۴۰۱/۰۹/۱۲ در جلسه مشترک معاونت بین الملل دانشگاه و دانشکده فناوری های نوین پزشکی از دکتر غلامعلی کادر به پاس رتبه بندی شایسته مقالات و استنادات ایشان قدردانی شد.
برگزاری مراسم قرائت حدیث شریف کساء در دانشکده ۱۴۰۱/۰۹/۰۵  مراسم قرائت حدیث شریف کساء با حضور هیات رئیسه،‌ اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان در دانشکده فناوری های نوین پزشکی برگزار شد.
تمدید مهلت ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون دکتری تخصصی ۱۴۰۱/۰۷/۲۳ با عنایت به اینکه تعداد قابل توجهی از پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ارشد سال تحصیلی 1402/1401 موفق به ثبت نام اینترنتی نگردیده اند، لذا مهلت ثبت نام تا تاریخ 1401/07/02تمدید می گردد.
تمدید مهلت ثبت نام اینترنتی پذیرفته شدگان ۱۴۰۱/۰۷/۱۹ به اطلاع می رساند مهلت ثبت نام اینترنتی پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد و همچنین دوره های MD-MPH و dds-mdph سال تحصیلی 1402/1401 تا تاریخ 25/07/1401 تمدید می گردد، خواهشمند است ضمن اطلاع رسانی اقدام لازم بعمل آورند.