نمایش اخبار

-

جلسه کمیته دانشجویی دفتر توسعه آموزش دانشکده برگزار شد. ۱۳۹۹/۱۲/۲۴ به گزارش روابط عمومی دانشکده فناوری های نوین پزشکی، 19 اسفند 99، جلسه کمیته دانشجویی دفتر توسعه آموزش دانشکده با حضور دکتر نغمه بهرامی، مدیر دفتر توسعه آموزش دانشکده و اعضای کمیته دانشجویی برگزار گردید.
25 اسفند روز بزرگداشت پروین اعتصامی ۱۳۹۹/۱۲/۲۴ آری سخن از پروین است ، شخصیتی بس سترگ، صاحب روحی توانا و فرازمند، شجاعی از زنان ایران زمین در تواتر تاریخ، گوهر چرخ ادب.
انتصاب خانم رکسانا صاحب نسق عضو دانشجویی در جلسات شورای بین الملل دانشگاه ۱۳۹۹/۱۲/۱۸ بدینوسیله با توجه به فعالیت های ارزشمند سرکارعالی در حوزه امور بین الملل، از شما دعوت می کنم که به مدت 6 ماه به عنوان عضو دانشجویی در جلسات شورای بین الملل دانشگاه شرکت نمایید
تقدیر از دانشجویان سازنده مالتی مدیا ۱۳۹۹/۱۲/۰۶ به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده فناوری های نوین پزشکی، روز سه شنبه مورخ 5 اسفند 99 در جلسه گروه آموزشی علوم اعصاب و مطالعات اعتیاد از دانشجویان این گروه که فرآیندهای آموزشی را به صورت مالتی مدیا تهیه کرده اند، تقدیر شد.
«ماه رجب المرجب» ۱۳۹۹/۱۱/۲۶ ماه رجب هفتمین ماه از ماه‌های قمری، ماهی بسیار شریف و از ماه‌های حرام است. رجب نام نهری است در بهشت که از عسل شیرین‌‌تر و از شیر سفیدتر است و هر کس در این ماه روزه دارد، از آن نهر آب می‌نوشد. به ماه رجب رحب الأصب یعنی ماه ریزش رحمت خداوند بر مردم نیز می‌‌گویند.
امام محمد باقر علیه‌السلام ۱۳۹۹/۱۱/۲۶ محمد بن علی بن حسین بن علی بن ابی‌طالب مشهور به امام محمدِ باقر(ع) (۵۷-۱۱۴ق) و ملقب به باقر العلوم، امام پنجم شیعیان است که حدود ۱۹ سال امامت شیعیان را برعهده داشت. او جنبشی علمی پدید آورد که در دوره امامت فرزندش امام صادق(ع) به اوج خود رسید.