نمایش اخبار

-

عید سعید قربان مبارک ۱۴۰۰/۰۴/۳۰ دلیل نامگذار عید قربان با توجه به آیات قرآن کریم چرا روزى که حضرت ابراهیم علیه السلام مى‌خواست پسرش را قربانى کند عید قربان نامیده شد؟
روز بزرگداشت صائب تبریزي  ۱۴۰۰/۰۴/۱۰ آیا با بزرگترین غزلسرای قرن یازدهم آشنایی دارید؟ عاشقانه‌های صائب را خوانده‌اید و به شباهت آن‌ها با اشعار حافظ پی برده‌اید؟
روز آزادسازي شهر مهران ۱۴۰۰/۰۴/۱۰ 10 تیرماه مصادف با سالروز آزادسازی مهران قهرمان است، شهری که طی ۱۰ روز نبرد سخت در عملیات کربلای یک آزاد شد تا امروز شاهد این باشیم که برای زائران حسینی دروازه کربلا شود.
شهادت مظلومانۀ آیت اﷲ دکتر بهشتی و 72 تن از یاران امام خمینی (رحمة اﷲ علیه) با انفجار بمب به دست منافقان در دفتر مرکزي حزب جمهوري اسلامی (1360 هـ ۱۴۰۰/۰۴/۰۷ یک روز پس از سوء قصد به جان آیت الله خامنه ای در ششم تیر سال 1360، در ساعت بیست و سی دقیقه شامگاه روز یکشنبه، هفتم تیر 1360، جلسه ای در سالن اجتماعات دفتر مرکزی حزب جمهوری اسلامی، واقع در سرچشمه تهران برگزار شد.
روز جهانی مبارزه با مواد مخدر  ۱۴۰۰/۰۴/۰۵ کنفرانس بين المللی مبارزه با اعتياد و قاچاق مواد مخدر از تاريخ 17 تا 26 ژوئن 1987 در شهر وين به منظور ابراز عزم سياسی ملتها در امر مبارزه با پديده خانمان سوز و شوم مواد مخدر تشکيل شد و در آن سندی با عنوان C.M.O به تصويب کشورهای شرکت کننده رسيد.
14 خرداد سالروز رحلت حضرت امام خمینی (ره) تسلیت باد ۱۴۰۰/۰۳/۱۴ با ارتحال امام خمینی، گویی زلزله ‏ای عظیم رخ داده است، بغض ها ترکید و سرتاسر ایران و همه کانون هایی که در جهان با نام و پیام امام خمینی آشنا بودند، یکپارچه گریستند و بر سر و سینه زدند.