نمایش اخبار

-

برگزاری مراسم بزرگداشت روز تولد حضرت فاطمه (س) و تولد امام علی (ع) در دانشکده ۱۴۰۱/۱۱/۱۱ مراسم بزرگداشت روز تولد حضرت فاطمه (س) و تولد امام علی (ع) با مناسبت روز زن و روز مرد، با حضور اعضای هیات رئیسه، اعضای هیات علمی و کارکنان در دانشکده برگزار شد.
مسابقه بزرگ کتابخوانی "سلیمانی عزیز" ۱۴۰۱/۱۰/۱۲ مسابقه بزرگ کتابخوانی "سلیمانی عزیز"ویژه سومین سالگرد شهادت سردار مقاومت شهید حاج قاسم سلیمانی
شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) ۱۴۰۱/۱۰/۰۵ شهادت حضرت فاطمه (س) از باورهای غالب در میان شیعیان است که بر اساس آن، حضرت فاطمه (س) دختر پیامبر اکرم (ص) نه به مرگ طبیعی، بلکه در اثر آسیب‌ های وارد شده از سوی برخی از صحابه پیامبر، شهید شده است.
روز جهانی معلولین ۱۴۰۱/۰۹/۱۲ روز جهانی معلولین برتمامی آن گوهرهای ناب هستی گرامی باد.
مراسم یادبود مرحومه زهرا منصوری دانشجوی دکتری علوم اعصاب ۱۴۰۱/۰۵/۱۲  مراسم یادبود مرحومه زهرا منصوری دانشجوی دکتری علوم اعصاب در دانشکده فناوری های نوین پزشکی برگزار شد.
برگزیدگان دانشکده در جشن دانش آموختگان دانشگاه ۱۴۰۱/۰۵/۰۹  در جشن دانش آموختگان دانشگاه از برگزیدگان دانشکده تقدیر شد.