بزرگداشت روز استاد در دانشکده فناوری های نوین پزشکی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده فناوری های نوین پزشکی، 12 اردیبهشت 1400 همزمان با سالگرد شهادت استاد مطهری و روز معلم، مراسم بزرگداشت مقام استاد با حضور حجت‌الاسلام‌ والمسلمین میر مجید سید قریشی، مسئول نمایندگی نهاد رهبری دانشگاه و حجت‌الاسلام‌ والمسلمین ابوالفتح غفاری، معاون نهاد رهبری دانشگاه، دکتر حسین قنبری، رئیس دانشکده فناوری های نوین پزشکی و جمعی از اساتید دانشکده به صورت حضوری و مجازی برگزار شد.

دکتر حسین قنبری، رئیس دانشکده، ضمن خوشامدگویی و تهنیت این روز گفت: روز معلم مصادف با شهادت استاد مطهری است و می تواند بهانه ایی باشد که قدر اساتید خود را بیشتر بدانیم و همزمانی آن با لیالی قدر و ضربت خوردن حضرت علی (ع) باعث می شود وجود خود را ضمن آراستن به علم و دانش با تقوا و پرهیزکاری جلا دهیم.

حجت‌الاسلام‌ والمسلمین میر مجید سید قریشی، مسئول نمایندگی نهاد رهبری دانشگاه، ضمن تسلیت ایام گفت: گویا اراده خداوند این است که با همزمانی شب های قدر و شهادت امام علی (ع)، قدرها دانسته شود. موضوعی که بسیار حائز اهمیت است این است که استادان دانشگاه علاوه بر آموزش و پژوهش، روح دانشجو را با تفکرات و روشنفکری دینی آمیخته کنند. در کنار آموزش و پژوهش علمی، تاریخ علم و تاریخ فلسفه نیز باید مطالعه شود. دانشجو باید در این کشور حفظ شود و کلید آن این است که استاد ذهن او را در کنار آموختن علم، آماده دورنمایی روشنفکرانه کند. اگر اینچنین باشد دانشجو به خارج از کشور هم برود، بازمیگردد و باز به کشور خود خدمت خواهد کرد.

در ادامه دکتر الهه متوسلی، معاون آموزشی دانشکده، گفت: روز استاد را تبریک عرض می کنم و برای همکارانم توفیق عملکرد بهتر دارم. این موضوعات فلسفی در علوم تجربی بسیار کمرنگ ولی در عین حال بسیار لازم و ضروری هستند. از شما درخواست میکنم مسیر مطالعاتی را برای ما روشن کنید تا بتوانیم در کنار آموزش و پژوهش از مباحث فلسفی استفاده کنیم.

در ادامه مراسم اساتید حاضر در مراسم به صورت حضوری و مجازی سخنانی ایفاد کردند و نظرات خود را اعلام کردند. این مراسم با تقدیم هدیه ای ارزشمند، یک جلد کلام الله مجید، از طرف نهاد مقام معظم رهبری به اساتید دانشکده پایان یافت.