برگزاری دومین دوره از سری برنامه های ژورنال کلاب برخط دانشکده

دومین دوره از سری برنامه های ژورنال کلاب برخط دانشکده فناوری های نوین پزشکی با همکاری استادان خارجی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران دانشکده فناوری های نوین پزشکی، شنبه 5 تیر ماه 1400، دومین دوره از سری برنامه های ژورنال کلاب برخط دانشکده فناوری های نوین پزشکی با همکاری استادان خارجی از ساعت 15 الی 16:00 برگزار شد.این ژورنال کلاب توسط معاونت بين الملل و با همکاری گروه پزشکی مولکولی این دانشکده، با سخنرانی آقای دکتر امین اردستانی از آلمان با عنوان

“Inhibition of PHLPP1/2 Phosphatases Rescues Pancreatic β-cells in Diabetes” ارئه شد و در انتها به سوالات شرکت کنندگان پاسخ داده شد.

هدف از برگزاری ژورنال کلاب ها  توسعه و تقویت روابط، تعاملات و تبادلات آکادمیک درعرصه های بین المللی و توسعه آموزش مجازی، ارتباط  و همکاری مشترک با اساتید خارجی و بررسی آخرین مقالات علمی آنها، ارتقاء علمی اساتید و دانشجویان، تشویق و توسعه انگیزه اعضای هیئت علمی به برگزاری دوره ها و آموزش های مجازی مشترک با خارج از کشور  و معرفی دانشکده در حوزه بین الملل می باشد.

لازم به ذکر است این سری از برنامه های ژورنال کلاب هر ماه و با همکاری گروه های آموزشی دانشکده و استادان خارجی برگزار خواهد شد.