برگزاری سومین دوره از سری برنامه های ژورنال کلاب برخط دانشکده

سومین دوره از سری برنامه های ژورنال کلاب برخط دانشکده فناوری های نوین پزشکی با همکاری استادان خارجی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران دانشکده فناوری های نوین پزشکی، سومین دوره از سری برنامه های ژورنال کلاب آنلاین دانشکده فناوری های نوین پزشکی روز شنبه 6 شهریور 1400 از ساعت 15:00 الی 16:00 برگزار شد. این ژورنال کلاب توسط معاونت بين الملل دانشكده، با سخنرانی خانم دکتر مریم اکبرزاده با عنوان “Fundamentals and Applications of Patient-Derived Bladder Organoids” ارئه شد و در انتها به سوالات شرکت کنندگان پاسخ داده شد.

هدف از برگزاری ژورنال کلاب ها  توسعه و تقویت روابط، تعاملات و تبادلات آکادمیک درعرصه های بین المللی و توسعه آموزش مجازی، ارتباط  و همکاری مشترک با اساتید خارجی و بررسی آخرین مقالات علمی آنها، ارتقاء علمی اساتید و دانشجویان، تشویق و توسعه انگیزه اعضای هیئت علمی به برگزاری دوره ها و آموزش های مجازی مشترک با خارج از کشور  و معرفی دانشکده در حوزه بین الملل می باشد.

لازم به ذکر است این سری از برنامه های ژورنال کلاب هر ماه و با همکاری گروه های آموزشی دانشکده و اساتید خارجی برگزار خواهد شد.