انتخاب دکتر رضا فریدی مجیدی به عنوان مخترع برگزیده

دکتر رضا فریدی مجیدی به عنوان مخترع برگزیده در حوزه تجهیزات پزشکی در بیست و هفتمین جشنواره تحقیقات و فناوری علوم پزشکی رازی انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده فناوری های نوین پزشکی، روز دوشنبه ۲۵ بهمن 1400، بیست و هفتمین جشنواره تحقیقات و فناوری علوم پزشکی رازی برگزار شد و دانشگاه علوم پزشکی تهران همچون دوره های گذشته در بخش های مختلف رتبه های برتر را به دست آورد. این جشنواره با حضور دکتر محمد مخبر معاون اول رئیس‌جمهور، دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور، دکتر بهرام عین‌اللهی وزیر بهداشت و دکتر محمدعلی زلفی‌گل وزیر علوم در محل سالن همایش‌های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار و از محققان جوان و فعالان فناوری و تولید دانش در این جشنواره قدردانی شد.

دکتر رضا فریدی مجیدی، معاون پژوهشی دانشکده فناوری های نوین پزشکی به عنوان مخترع برگزیده در حوزه تجهیزات پزشکی انتخاب شد. برگزیدگان جشنواره رازی امسال در دو بخش شرکت‌کنندگان حقیقی شامل صاحبان اختراعات و فناوری، صاحبان پژوهش‌های کاربردی برتر، محقق ایرانی و محققان جوان و دانشجو و همینطور شرکت کنندگان حقوقی شامل شرکت‌های دانش بنیان، مراکز تحقیقاتی علوم پزشکی، دانشگاه‌های علوم پزشکی، مجلات علمی، پژوهشی مصوب علوم پزشکی، کمیته‌های تحقیقات دانشجویی، مراکز رشد فناوری، سازمان‌های غیردولتی حامی تحقیقات و فناوری علوم پزشکی معرفی شدند.