کلاس آموزشی صیانت از حقوق شهروندی در دانشکده برگزار شد

کلاس آموزشی صیانت از حقوق شهروندی ویژه کارکنان در دانشکده فناوری های نوین پزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده فناوری های نوین پزشکی، شنبه 17 دی 1401، کلاس آموزشی صیانت از حقوق شهروندی در دانشکده فناوری های نوین پزشکی با حضور همه کارکنان این دانشکده برگزار شد. میرغنی سید صومعه، دبیر شورای انضباطی دانشگاه، مدرس این کلاس؛ درباره حقوق بشر، حقوق بشر در ایران باستان، حقوق بشر در قرآن و مسائل مرتبط با صیانت از حقوق شهروندی صحبت کرد.

در پایان این کلاس، از سارا همتی و هانیه شماعی، کارشناسان آموزش و سعیده جعفری، کارشناس آزمایشگاه این دانشکده به عنوان کارمندان نمونه در صیانت از حقوق شهروندی و تکریم ارباب رجوع تقدیر و تشکر شد.