چاپ مقاله اعضای هیئت علمی گروه پزشکی مولکولی دانشکده فناوری های نوین پزشکی در مجله Cell reports

مقاله اعضای هیئت علمی گروه پزشکی مولکولی دانشکده فناوری های نوین پزشکی با عنوان " عدم بیان آنزیم PHLPP 1/2 باعث نجات سلول های بتای پانکراس در افراد مبتلا به دیابت می شود" در مجله Cell reports به چاپ رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده فناوری های نوین پزشکی، مقاله اعضای هیئت علمی گروه پزشکی مولکولی این دانشکده در مجله Cell reports به چاپ رسید.
دکتر زهرا عزیزی، عضو هیئت علمی گروه پزشکی مولکولی، درباره این مقاله گفت: از بین رفتن سلول های بتا یکی از فاکتور های اصلی ایجاد بیماری دیابت تیپ دو است. نتایج این مقاله بیانگر تاثیر PHLPP1  و PHLPP2 در از بین رفتن سلول های بتا و ایجاد بیماری دیابت است.
مقدار فسفتازهای PHLPP  در استرس های متابولیکی در سلول های بتای پانکراس بالا رفته و از این طریق با بالا رفتن mTORC1  باعث مرگ سلول های پانکراس و نبود فعالیت PHLPP  باعث عملکرد بهتر سلولهای بتا می شود. بنابراین می توان از طریق جلوگیری از کارکرد PHLPP سلولهای بتای بهتری برای سلول درمانی دیابت ایجاد کرد.
نتایج این مطالعه به سرپرستی دکتر سید امین اردستانی، عضو هیئت علمی دانشگاه برمن آلمان و ویزیتینگ پروفسور گروه پزشکی مولکولی و همکاری اینجانب در مجله Cell reports به چاپ رسیده است.