به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده فناوری‌های نوین پزشکی، یکشنبه ۲۱ مرداد ماه ۱۴۰۳ جلسه همکاری مشترک بین گروه مهندسی بافت دانشکده فناوریهای نوین پزشکی و هیئت مدیره انجمن حمایت از بیماران مبتلا به دیستروفی در سالن شورای طبقه دهم دانشکده فناوریهای نوین برگزارشد.

دکتر نسرین لطفی مدیر گروه مهندسی بافت، دکتر سمیه ابراهیمی باروق معاون آموزشی گروه، دکتر نغمه بهرامی معاون پژوهشی گروه و مسئول ارتباط با بالین دانشکده، دکتر محمود اعظمی مدیر فناوری دانشکده، دکتر رامک حیدری موسس و مدیرعامل انجمن دیستروفی، دکتر غلامرضا زمانی نائب رئیس هیات مدیره انجمن و فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، مهندس رسول عبدالهی مدیر امور اداری و انبارهای انجمن دیستروفی، حضور داشتند.

در ابتدا دکتر حیدری در مورد فعالیتهای انجمن و دستاوردهای آن توضیح داد و در ادامه دکتر زمانی در مورد مشکلات درمانی این بیماران و اقدامات درمانی که تا کنون در این راستا انجام شده است توضیحاتی ارائه کرد.

دکتر ابراهیمی در مورد فعالیتها و حیطه پژوهشهای گروه مهندسی بافت و تحقیقات مرتبط با این بیماری توضیحاتی را بیان کرد.

در ادامه دکتر لطفی در این جلسه به لزوم همکاری گروه و انجمن جهت ارتقاء درمان بیماران مبتلا به دیستروفی، تهیه پروپوزال تحقیقاتی مشترک، برگزاری ژورنال کلاب تاکید نمود.

دکتر بهرامی نیز اعلام کرد گروه مهندسی بافت اقدامات بسیار موثر و خوبی جهت همبستگی بین کلینیک و علوم پایه انجام داده و ارتباط با انجمن مذکور منجر به دستاوردهای مهمی در زمینه تحقیقات و درمان این بیماران خواهد شد.

دکتر اعظمی، نیز در مورد دستاوردهای گروه و امکانات موجود در آزمایشگاه توضیحاتی ارائه کرد.

در نهایت مقرر شد پس از عقد تفاهم نامه همکاری‌های مشترک در قالب برگزاری ژورنال کلاب، تهیه پروپوزال تحقیقاتی مشترک با تاکید بر عملی بودن آن، صورت پذیرد.