متن مورد نظر خود را جستجو کنید

دیدار رئیس دانشکده فناوری های نوین پزشکی با دکتر مسعود خسروانی ایثارگر محترم دانشکده بمناسبت هفته دفاع مقدس

دکتر رضا فریدی مجیدی رئیس دانشکده فناوری های نوین پزشکی به همراه مهندس مهدی لک معاون اداری مالی دانشکده به مناسبت هفته دفاع مقدس با دکتر مسعود خسروانی ایثارگر ارجمند این دانشکده دیدار کردند.

متن پیام بدین شرح است:

بسم ربّ الشهداء و الصدّیقین این جنگ هشت ساله و این دفاع مقدّس، از بزرگ‌ترین افتخارات ملّت ایران بود. (مقام معظم رهبری)

هفته دفاع مقدس، یادآور حماسه‌ها و ایثارگری‌های دلیرمردان و زنان این سرزمین است که در برابر تجاوز دشمنان ایستادگی کردند و با فداکاری و جانفشانی، استقلال و تمامیت ارضی کشور را حفظ نمودند.

اینجانب با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و امام شهدا و تجلیل از حماسه ملت بزرگ ایران در دوران جنگ تحمیلی، هفته دفاع مقدس را خدمت همه ایثارگران ارجمند دانشکده فناوری های نوین پزشکی که حماسه پایداری را در آن دوران پرافتخار رقم زدند تبریک عرض می‌نمایم و سربلندی و سرافرازی ملت ایران را از خدای متعال خواستارم.

متن مورد نظر خود را جستجو کنید