برگزاری دومین جشنواره نانوپزشکی دانشکده فناوری های نوین پزشکی

دومین جشنواره نانوپزشکی دانشکده فناوری های نوین پزشکی به همت دپارتمان نانوفناوری پزشکی دانشکده فناوری های نوین پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران و با همکاری انجمن علمی نانوفناوری پزشکی ایران، انجمن علمی دانشجویی نانوفناوری پزشکی علوم پزشکی تهران، انجمن دانشجویی داروسازی ایران (ایفسا)، انجمن علمی دانشجویی نانوفناوری دانشگاه تهران، انجمن علمی دانشجویی بیوتکنولوژی علوم پزشکی مشهد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشکده فناوری های نوین پزشکی، چهارشنبه 18 مهر ماه 1403 ساعت 9 صبح دومین جشنواره ملی نانو پزشکی در مرکز رشد استعدادهای درخشان دانشگاه علوم پزشکی تهران، با حضور دکتر حسین قنبری آلانق ، مدیر گروه نانو تکنولوژی پزشکی دانشکده و رئیس جشنواره، دکتر رامین رحیم ‌نیا، معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر رضا فریدی مجیدی، رئیس دانشکده فناوری‌های نوین پزشکی ، دکتر شرمین خرازی، دبیر علمی جشنواره و عضو هیئت علمی دانشکده، دکتر رضا مسائلی، عضو هیئت علمی دانشکده و آقای محمد محمدی، مدیر محترم برنامه ترویج دانشجویی ستاد ملی نانو برگزار شد.

هدف از برگزاری این جشنواره آموزشی –دانشجویی، تشویق رویکرد های علمی و فناورانه دانشجویان، ایجاد بستری برای افزایش شور و نشاط علمی، شناساندن ظرفیت های دانشجویی در حوزه نانو پزشکی ترویج فرهنگ امید بین دانشجویان، افزایش انگیزه آنان برای خدمت به کشور در جهت بهبود و تضمین آینده سلامت کشور می باشد.

در ابتدای جشنواره، مسابقه علمی- پژوهشی همراه با سوالات علمی و مهیج بود، برقرار شد که فضای مفرح و علمی را ایجاد کرده و ضمن اینکه این مسابقه اطلاعات جدیدی به اندوخته های علمی حضار افزود.

همچنین در این جشنواره علمی پژوهشی، پخش کلیپ پایانه نامه های علمی دانشجویان صورت پذیرفت که این پایان نامه ها توسط اساتید مورد ارزیابی و پایش قرار گرفت که هدف از این ارزیابی بررسی پتانسیل های علمی موجود در حوزه نانو پزشکی در سطح کشوری بود.

در ادامه این برنامه علمی – دانشجویی بازدید از 42 پوسترهای آموزشی و پژوهشی ارائه شده دانشجویان توسط داوران مسابقه انجام شد پوستر ها اغلب در راستای تمام محور های نانوپزشکی ازجمله پزشکی بازساختی، رسانش نانو دارو، نانو داروهای گیاهی و... بودند که در سطح دانشگاه های کشور برگزار شد .

شایان ذکر است داوری این پوستر های علمی توسط اساتید داخل دانشکده و خارج انجام شده است.

برنامه مسابقه ورزشی متنوعی نیز در این جشنواره برگزار شد که در محورهای دارت و شطرنج سرعتی بوده است. در انتهای جشنواره اختتامیه و جوایز و تندیس هایی به برندگان مسابقات علمی و فرهنگی برگزار شده ، اهدا شد.