انتصاب دکتر بابک نگاهداری به سمت مسئول راه اندازی و سرپرست گروه هوش مصنوعی دانشکده فناوری های نوین پزشکی

دکتر رضا فریدی مجیدی رئیس دانشکده ، دکتر بابک نگاهداری را به سمت مسئول راه اندازی و سرپرست گروه هوش مصنوعی به مدت 2 سال منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشکده فناوری های نوین پزشکی، دکتر رضا فریدی مجیدی رئیس دانشکده، در ابلاغی که به شرح زیراست، دکتر بابک نگاهداری را به سمت مسئول راه اندازی و سرپرست گروه هوش مصنوعی به مدت 2سال منصوب کرد.

جناب آقای دکتر بابک نگاهداری

باسلام و احترام

در راستای ماموریت محوله دانشگاه به دانشکده در خصوص راه اندازی رشته هوش مصنوعی، به موجب این ابلاغ به عنوان "مسئول راه اندازی و سرپرست گروه هوش مصنوعی دانشکده فناوری های نوین پزشکی" به مدت دوسال منصوب می شوید.

امید است ضمن همکاری موثر با معاونت های دانشکده و تعامل سازنده با وزارت بهداشت و استفاده از ظرفیت های تمامی گروه های آموزشی دانشگاه و اعضای محترم هیئت علمی در انجام مسئولیت محوله موفق موید باشید.