برگزاری دورهمی علمی دانشجویان دکترای مهندسی بافت

دورهمی علمی دانشجویان دکترای مهندسی بافت یکشنبه 17 تیر1403، ساعت 13 الی 17 در سالن طبقه دهم دانشکده برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشکده فناوری های نوین پزشکی، یکشنبه 17 تیرماه 1403 ، دورهمی علمی دانشجویان با اساتیدگروه مهندسی بافت با محوریت موضوعات روز علمی با حضور اساتید گروه مهندسی بافت و سخنرانی دکتر فردوس افقه از دانشگاه MTI برگزار شد.

ابتدا دانشجویان دوره آموزشی و پژوهشی گروه مهندسی بافت به بیان چالش های مطالعات تحقیقاتی خود در آزمایشگاه با اساتید گروه پرداختند.در ادامه این نشست ، سخنرانی خانم دکتر فردوس افقه از دانشگاه MTI به صورت بر خط ارائه گردید و در پایان به سوالات دانشجویان پاسخ داده شد.

در این دورهمی، مسابقه جذابی با معرفی بیماری پروانه ای مطرح و راهکارهای مبنی بر مهندسی بافت برای درمان و پانسمان زخم ها و تاولهای این بیماری مطرح شد.

وهمچنین در پایان دانشجویان با تشکیل گروههایی، راهکارهایی مطرح کردند و در نهایت بعد از داوری توسط اساتید گروه و امتیاز دهی، جوائز به اعضاء گروه برتر اهدا شد.