جلسه گزارش پیشرفت گروه علوم سلولی کاربردی در دانشکده فناوری های نوین پزشکی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشکده فناوری‌های نوین پزشکی، روزهای یکشنبه 1403/7/15 و 1403/7/22، جلسه گزارش پیشرفت رساله دانشجویان دکتری تخصصی گروه علوم سلولی کاربردی با حضور اعضای هیئت علمی اولیه و معین گروه و دانشجویان دکتری تخصصی در سالن همایش دانشکده فناوری‌های نوین پزشکی برگزار شد.

در این جلسه، دانشجویان به ارائه گزارش مراحل پژوهشی و پیشرفت‌ های انجام شده در ارتباط با رساله‌ های خود پرداختند و پیشنهادات و رهنمودهای لازم توسط اساتید راهنما و داوران داخلی ارائه شد.

لازم به ذکر است که جلسه گزارش پیشرفت رساله دانشجویان دکتری تخصصی رشته علوم سلولی کاربردی هر شش ماه یکبار برگزار میشود.