دانش آموخته دانشکده فناوری های نوین پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران، برنده جایزه البرز 1402 شد

در شصت و یکمین سالروز تاسیس بنیاد فرهنگی البرز، دکتر نیما بهشتی زاده، دانش آموخته دانشکده فناوری های نوین پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران، به عنوان یکی از برندگان جایزه البرز 1402 شناخته شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده فناوری های نوین پزشکی، 20 اردیبهشت 1402،  در شصت و یکمین سالروز تاسیس بنیاد فرهنگی البرز، دکتر نیما بهشتی زاده، دانش آموخته دانشکده فناوری های نوین پزشکی، به عنوان یکی از برندگان جایزه البرز 1402 شناخته شد.
همایش شصت و یکمین دوره جایزه البرز در بخش نخبگان عصر روز جمعه پانزدهم اردیبهشت 1402 با حضور بهرام عین‌اللهی وزیر بهداشت، سید مهدی خاموشی رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه  و برگزیدگان این همایش در سالن همایش‌های بین المللی سازمان صدا و سیما برگزار شد. در این مراسم از شصت و یک نفر از نخبگان برتر کشور شامل ۴ دانشمند، ۲ دانشمند جوان، ۸ مخترع و فناور، ۷ طلبه علوم دینی، ۱۰ دانشجوی علوم پزشکی و ۳۰ دانشجوی علوم پایه، علوم انسانی، علوم فنی و مهندسی، کشاورزی و هنر با رقم نقدی جایزه‌ای بیش از ۶ میلیارد تومان تقدیر به عمل آمد.
دکتر نیما بهشتی زاده، دانش آموخته دکتری تخصصی مهندسی بافت دانشکده فناوری های نوین دانشگاه علوم پزشکی تهران، یکی از برگزیدگان جایزه البرز 1402 بود. دانش آموختگی رتبه یک مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی، دریافت جوایز متعدد از بنیاد ملی نخبگان، تالیف بیش از 20 عنوان مقاله و 5 عنوان بوک چپتر در انتشارات معتبر بین المللی در حوزه تخصصی مهندسی بافت و پزشکی بازساختی، مجری و همکار در بیش از 20 طرح تحقیقاتی و فناوری دانشگاهی، صنعتی و ملی و ثبت چندین اختراع ملی از جمله سوابق تحصیلی وی بوده است.
شایان ذکر است بنیاد فرهنگی البرز به همت زنده یاد مرحوم حسینعلی البرز در سال 1342 و با وقف تمام دارایی های وی در جهت توسعه‌ی فرهنگ علم و دانش و حمایت از دانشمندان، مخترعان، دانشجویان و دانش آموزان برتر کشور تاسیس شد.

ساناز  عزی ایرانی

ساناز عزی ایرانی