پیام تسلیت رئیس دانشکده در پی شهادت مظلومانه سید حسن نصرالله دبیر کل حزب الله لبنان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشکده فناوری های نوین پزشکی، دکتر رضافریدی مجیدی ،رئیس دانشکده شهادت مظلومانه سید حسن نصرالله دبیر کل حزب الله لبنان را تسلیت گفت. و پیام تسلیت در پی شهادت ایشان صادر کرد.

متن پیام به شرح زیراست:

بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم

ولا تحْسبنّ الّذین قتلوا فی سبیل اللّه أمْواتًا بلْ أحْیاءٌ عند ربّهمْ یرْزقون
رژیم سفاک صهیونیستی بار دیگر مرتکب جنایتی بزرگ شد و برادری عزیز و مجاهدی بزرگ، فخر جهان اسلام و عالم گرانقدر جناب حجت الاسلام و المسلمین سیدحسن نصرالله رحمت الله علیه و جمعی از فرماندهان حزب الله و مقاومت و صدها تن از مردم بی گناه را به شهادت رساند.
سید حسن نصرالله، سید مقاومت، شهیدی بزرگ، رهبری شجاع در مسیر پروردگار و رضای او حرکت کرده و به قافله جاویدان شهدا ملحق شد.
 دانشکده فناوری های نوین پزشکی ضمن عرض تسلیت شهادت اسطوره مقاومت و مجاهد خستگی‌ناپذیر، سید حسن نصرالله دبیر کل حزب الله لبنان و جمعی از فرماندهان مقاومت به ساحت مقدس حضرت صاحب الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)، ولی امر مسلمین جهان حضرت امام خامنه‌ای(مدّ ظله العالی) و ملّت شریف ایران و لبنان، از خداوند سبحان برای ایشان مغفرت و رحمت واسعه الهی و علو درجات مسئلت دارد.
الهام اسدی
نویسنده: