سلسله نشست های ارتباط علوم پایه دانشکده فناوری های نوین پزشکی با بالین در بیمارستان شریعتی

دانشکده فناوری های نوین پزشکی سلسه نشست های ارتباط بالین و علوم پایه را با محوریت هوش مصنوعی در بیمارستان شریعتی برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشکده فناوری های نوین پزشکی روز سه شنبه ۸ خرداد ۱۴۰۳ ، نشست ارتباط با بالین با محوریت هوش مصنوعی با حضور دکتر مجید سروری معاون پژوهشی بیمارستان، دکتر امیر کسائیان مدیر توسعه پژوهش بیمارستان و دکتر سید علیرضا عبادی عضو هیئت علمی بیمارستان و دکتر نغمه بهرامی مسئول ارتباط با بالین دانشکده فناوری های نوین پزشکی و دکتر محمدعلی مظلومی معاون آموزشی دانشکده و دکتر قاسمی عضو هیئت علمی گروه زیست فناوری پزشکی دانشکده در بیمارستان شریعتی برگزار شد.

در این نشست متخصصین پیرامون کاربرد هوش مصنوعی در بالین بحث و گفتگو کردند و در نهایت مقرر گردید که دانشکده و بیمارستان به صورت مشترک جلسات منظمی را در این زمینه برقرار کنند و در نتیجه پروژه ای علمی و کاربردی در این ارتباط تنظیم گردد.