فراخوان جذب هیئت علمی ضریب k گروه علوم سلولی کاربردی دانشکده فناوری های نوین پزشکی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشکده فناوری های نوین پزشکی، گروه علوم سلولی کاربردی به منظور تکمیل کادر آموزشی خود از افراد دارای مدرک دکتری تخصصی (PhD) در رشته علوم سلولی کاربردی جهت گذراندن تعهدات خدمتی (ضریب K) دعوت به همکاری می کند.

شرایط پذیرش به شرح زیر است:

دکتری تخصصی علوم سلولی کاربردی با مستندات و سوابق مرتبط (مقاله، طرح های تحقیقاتی، پایان نامه و...)

شرکت در جلسه مصاحبه به صورت حضوری

تسلط کامل به زبان انگلیسی

دارای روحیه کار تیمی و تعامل مثبت

علاقه مند به کار آکادمیک (آموزشی و پژوهشی)

توانایی همکاری به عنوان هیئت علمی تمام وقت و عدم اشتغال در مشاغل خصوصی

واجدین شرایط مدارک و مستندات خود را تا تاریخ 20/03/1403 به دفتر گروه علوم سلولی کاربردی واقع در خیابان وصال شیرازی، خیابان ایتالیا، پلاک 88، دانشکده فناوری های نوین پزشکی، طبقه نهم تحویل دهند.

شماره تماس 43052170 نیز در ساعات اداری پاسخگوی سوالات احتمالی داوطلبان خواهد بود.