مراسم معارفه رئیس امور اداری دانشکده فناوری های نوین پزشکی

مراسم معارفه رئیس امور اداری دانشکده فناوری های نوین پزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشکده فناوری های نوین پزشکی ،سه شنبه 29 خرداد 1403 مراسم معارفه رئیس جدید امور اداری در محل معاونت اداری و مالی آن دانشکده برگزار شد.

در این مراسم علیرضا عرب یارمحمدی مدیر توسعه سازمان و سرمایه انسانی دانشگاه علوم پزشکی تهران و معاونین ایشان ، مهندس مهدی لک معاون اداری مالی، دکتر محمد علی مظلومی معاون آموزشی و خانم مریم نظر الهویی رئیس امور مالی و خانم لیلا نیکوکار رئیس جدید اموراداری دانشکده حضور داشتند.

شایان ذکر است در این جلسه، ضمن معرفی خانم لیلا نیکوکار به عنوان رئیس امور اداری دانشکده فناوری های نوین پزشکی ، از زحمات ایشان در طول مدت خدمت در ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران تقدیر و تشکر به عمل آمد. و همچنین حاضرین برای ایشان در سمت جدید در این دانشکده آرزوی موفقیت کردند.

صدیقه غلامی

صدیقه غلامی