نواخته شدن زنگ نشاط و شادابی در دانشکده فناوری های نوین پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران

به مناسبت هفته تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی تهران، زنگ نشاط و سلامت در دانشکده فناوری های نوین پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران نواخته شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی دانشجویی، به همت و همکاری معاونت فرهنگی دانشجویی زنگ نشاط و سلامت با هدف افزایش تحرک و ایجاد شور و انگیزه در اعضای هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان یکشنبه ۲۳ مهر ماه ۱۴۰۲ در محوطه این دانشکده برگزار شد.

ضمن اینکه در این برنامه رئیس دانشکده و معاونان ایشان نیز در کنار کارکنان دانشکده حضور گرم و صمیمانه‌ ای داشتند.

به دلیل استقبال گرم افراد از این برنامه، پیرو تصمیم گیری‌ های انجام شده در معاونت فرهنگی دانشجویی، یک روز در هر ماه زنگ نشاط در این دانشکده نواخته خواهد شد و برنامه‌ های شاد و مفرحی با هدف نشاط و سلامت در پیرو این برنامه خواهد بود.

الهام اسدی

الهام اسدی