پیام تسلیت دکتر غلامرضا حسن زاده درپی درگذشت خانم سعاد باوی دانشجوی دکتری تخصصی علوم اعصاب ومطالعات اعتیاد

دکتر غلامرضا حسن زاده استاد راهنمای مرحومه باوی درپیامی درگذشت خانم سعاد باوی را تسلیت گفت .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده فناوری های نوین پزشکی، دکتر غلامرضا حسن زاده مدیر گروه علوم اعصاب و مطالعات اعتیاد و استاد راهنمای مرحومه باوی، در پیامی درگذشت مرحومه سعاد باوی دانشجوی دکتری تخصصی این رشته را تسلیت گفت.

متن پیام به شرح زیر است:

انالله و انا الیه راجعون

خبر درگذشت یکی از دانشجویان پرتلاش و متین گروه علوم اعصاب و مطالعات اعتیاد سرکار خانم دکتر سعاد باوی برای اعضای هیئت علمی گروه و دانشجویان عزیز گروه که مدت بیماری ایشان مصداق بارز دوستی و مودت بودند، همه ما را داغ دار و غمگین نمود.

از خداوند متعال برای ایشان علو درجات و برای خانواده محترم ایشان صبر مسئلت می نمایم و از همکاران محترم دانشکده فناوری های نوین پزشکی به ویژه دکتر فرشید علامه ، دکتررضا فریدی مجیدی ، دکتررامین رحیم نیا و دکترمحمدعلی مظلومی و مهندس مهدی لک و دکتر الهه متوسلی و دکتر فردیس باقرپور که در دوره بیماری ایشان زحمات فراوانی را متقبل شدند تشکر میکنم.

دکتر غلامرضا حسن زاده

مدیر گروه علوم اعصاب و مطالعات اعتیاد