پیام تسلیت رئیس و هیات رئیسه دانشکده فناوری های نوین پزشکی درپی درگذشت خانم سعاد باوی دانشجوی دکتری تخصصی علوم اعصاب

بسم الله الرحمن الرحیم الّذین إذا أصابتْهمْ مصیبةٌ قالوا إنّا للّه و إنّا إلیْه راجعون‌ صابران کسانی هستند که هرگاه مصیبتی به آن‌ها رسد، می‌گویند: ما از آن خدا هستیم و به سوی او باز می‌گردیم.

الّذین إذا أصابتْهمْ مصیبةٌ قالوا إنّا للّه و إنّا إلیْه راجعون‌

درگذشت ناگهانی و غم‌انگیز سرکار خانم سعاد باوی دانشجوی دکترای علوم اعصاب، موجب اندوه و تاثر فراوان دانشجویان عزیز، اساتید محترم و خانواده دانشکده فناوری های نوین پزشکی گردید.

بدینوسیله، مراتب تسلیت و همدردی عمیق خانواده دانشکده فناوری های نوین پزشکی را به خانواده محترم آن مرحومه اعلام می داریم و با توسل به حضرت حق و ائمه اطهار علیهم السلام برای آن عزیز سفر کرده، رحمت و مغفرت الهی و برای خانواده داغدار، بازماندگان محترم، جامعه دانشگاهی و دانشجویان عزیز صبر و شکیبایی مسئلت می‌نماییم. بی تردید یاد و خاطره آن سفر کرده در این دانشکده همیشگی خواهد بود.

همچنین از همه دانشجویان عزیز و اساتید و کارکنان محترم دانشکده که به هر نحوی در گرامیداشت ایشان ابراز همدردی کرده اند تشکر می نماییم.

روحش شاد و یادش گرامی

رئیس و هیات رئیسه دانشکده فناوری های نوین پزشکی