امضای تفاهم نامه بین گروه سلولی کاربردی دانشکده فناوری های نوین پزشکی و پژوهشکده علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی تهران

تفاهم نامه همکاری بین گروه علوم سلولی کاربردی دانشکده فناوری های نوین پزشکی و پژوهشکده علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی تهران امضا شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده فناوری‌های نوین پزشکی، سه ‌ شنبه ۱۹ تیرماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۰ صبح در محل پژوهشکده علوم اعصاب (بازتوانی عصبی) واقع در بیمارستان امام خمینی، تفاهم نامهٔ همکاری بین گروه علوم سلولی کاربردی دانشکده فناوری‌ های نوین پزشکی و پژوهشکده علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی تهران امضا شد.

در این جلسه که با حضور دکتر نسیم وثوقی مدیر گروه علوم سلولی کاربردی، دکتر سید ایمان سیحون معاون پژوهشی گروه و رئیس مرکز تحقیقات بانک فرآورده‌ های پیوندی و دکتر محمدعلی صحراییان رئیس پژوهشکده علوم اعصاب برگزار شد.طرفین در خصوص لزوم همکاری‌ های بین دو مرکز تبادل نظرکردند.

امروزه با توجه به اهمیت و اثربخشی راهکارهای مبتنی بر استفاده از سلول‌ های بنیادی و مشتقات آنها در درمان افراد مبتلا به بیماری‌ های عصبی به خصوص بیماری‌ های نورودژنراتیو مانند پارکینسون، آلزایمر، ALS و… ضرورت و نیاز همکاری‌ های بین بخشی بین مراکز بالینی و علوم پایه بیش از پیش مطرح می‌ باشد که دو طرف تفاهم نامه به این موضوع باور داشته و نیل به این مقصود را در گرو استفاده حداکثری از پتانسیل‌ های آموزشی، پژوهشی و درمانی دو مرکز می‌ دانند.

در پایان این جلسه مقرر شد که به منظور تعیین راهکارهای عملیاتی تر، کارگروه مشترکی میان متخصصین علوم سلولی کاربردی و متخصصین بالینی در حیطه علوم اعصاب تشکیل گردد و در جهت نزدیک‌تر شدن همکاری‌های بین بخشی پایه و بالینی و حل مشکلات بالین و ارائه راهکار توسط متخصصین علوم سلولی کاربردی به فعالیت بپردازد .

صدیقه غلامی

صدیقه غلامی