به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشکده فناوری های نوین پزشکی، دکتر رضا فریدی مجیدی رئیس دانشکده در پیامی فرارسیدن عید باستانی نوروز و ماه مبارک رمضان را تبریک گفت.

متن پیام به شرح زیر است:
بهار، فصل ایمان و شکوه جلوه خداوند و مقدمه تغییر و تحول و سرآغاز رویش و تکامل است؛ بار دیگر نشانه ای بدیع از آیات الهی در جهان متجلی گشته و زمین آیه های سر سبزی و حیات را به تلاوت نشسته است.
اینجانب ضمن تقدیر و تشکر از زحمات همکاران و دانشجویان ، فرا رسیدن فصل شادی بخش و نشاط آور بهاران و حیات دوباره زمین و تقارن مبارک با بهار قرآن رمضان کریم،‌ ماه عبادت و بندگی را خدمت اساتید محترم، همکاران گرامی و دانشجویان عزیز دانشکده فناوریهای نوین پزشکی تبریک و تهنیت عرض می نمایم. امیدوارم در کنار خانواده های محترم اوقات خوش و پر برکت در سال جدید داشته باشند.
الهام اسدی

الهام اسدی